Perioada: 3 noiembrie – 12 noiembrie 2024

                  Tarif: 1095 euro (taxe de aeroport incluse)

                  Telefon: 0232 – 267.002 / 0232 – 258.103 / 0731.757.149 (whatsapp)

 

 

 

 


3 noiembrie – 4 noiembrie 2024 || Iași – Otopeni – Dubai
Transfer autocar/minibus de la Iaşi (plecare ora 1900 – parcare Cinema Victoria) la Otopeni. Ȋmbarcare pe zborul companiei FlyDubai, cu destinaţia Dubai (decolare la ora locală 0345, sosire în Dubai la ora locală 1040). Transfer la hotel şi timp liber la dispoziţia turiştilor.
Cazare în Dubai – hotel 4****.

 

5 noiembrie 2024 – Excursie opțională: Turul orașului Dubai + Miracle Garden (0900  – 1600). În această excursie, descoperiți atât cu noul, cât și cu vechiul Dubai. Turul începe cu noile împrejurimi ale orașului Dubai, urmând apoi o plimbare de-a lungul micului golf Dubai. Continuăm pe străzile înguste ale Al Bastakiya, vechiul Dubai, și se continuă spre Al Fahidi Fort, care adăpostește Muzeul Dubai. De aici vom folosi Abra – barca tradițională ce traversează canalul ce desparte Dubaiul în zonele Deira și Bur Dubai, apoi descoperim bazarul de condimente, cu arome de mirodenii exotice, și bazarul de aur, cu 220 de vitrine strălucitoare. În partea a doua a vizitei vom vedea Miracle Garden, o grădină de 72000m2 înăuntru careia veți găsi peste 150 de milioane de flori și plante. Aceasta deține două recorduri mondiale: 2013 – cea mai mare grădină amenajată pe verticală, 2016 – cea mai mare sculptură florală din lume sub forma unui avion Airbus A380. Aici îl puteți vedea și pe faimosul caracter Disney: Mickey Mouse sub forma unei sculpturi de 18m înălțime compusă din peste 100000 de flori și plante care cântărește aproximativ 35 de tone.
Tarif: ~60 euro/pers (transport privat + ghid local + bilet intrare Miracle Garden).

 

6 noiembrie 2024 – Excursie opțională: Burj Khalifa At The Top etajul 124 + Dubai Mall (1800  – 2300). Aveţi şansa să vizitaţi cea mai înaltă clădire din lume şi să admiraţi oraşul de la înălţime, din turnul Burj Khalifa. “At The Top” este localizat la etajul 124, la 650 m înălţime, unde priveliştea este fantastică şi veţi putea admira Dubai-ul, World Islands, Palm Islands şi chiar emiratele alăturate. Burj Khalifa a fost contruit cu scopul de a fi punct gravitaţional pentru noul Dubai Downtown şi cel mai mare shopping mall din lume – Dubai Mall. Arhitectul Adrian Smith din Chicago s-a inspirat pentru designul clădirii după forma unei flori de desert numită – Hymenocallis. Clădirea deţine 16 recorduri mondiale – de exemplu cea mai înaltă piscină, la etajul 76 sau cea mai înaltă moschee la etajul 158.
Tarif: ~65 euro/pers (transfer privat + bilet intrare Burj Khalifa etajul 124 non-prime).

 

7 noiembrie 2024 – Excursie opțională: Turul orașului Abu Dhabi (0900  – 1600). Vă propunem un tur de o zi la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, care se află la aproximativ 150 km sud-vest de Dubai. Abu Dhabi este un exemplu de oraș modern, cu o zonă de cornișă denumită Manhattan-ul Orientului. O amintire din trecutul istoric este Al Husn Palace, renovat, care adăpostește acum Centrul de Documentare și Cercetare. O călătorie de-a lungul frumoasei cornișe oferă o vedere magnifică asupra orașului. Puteți face o fotografie de neuitat, la faimosul Emirates Palace Hotel de 6******, dar punctul culminant al vizitei este faimoasa Moschee Sheikh Zayed. Un popas la Marina Mall vă completează imaginea orașului capitală. Vizităm Qasr Al Watan, palatul prezidențial în funcțiune din Abu Dhabi și un reper cultural maiestuos, care vă invită să descoperiți bogata moștenire de cunoștințe și tradiții care a modelat parcursul Emiratelor Arabe Unite. Mai mult decât un simplu palat tradițional, Qasr Al Watan stimulează înțelegerea culturală a națiunii și subliniază istoria sa incredibilă. Palatul este o icoană a orizontului din Abu Dhabi, cu un design rafinat care aduce un omagiu moștenirii și măiestriei sale arabe. Veți simți grandoarea de îndată ce intrați în incintă. Structura și sălile deschise sunt un ecou al semnificației sale în cultura emirateză.
Tarif: ~65 euro/pers (transport privat + ghid local + rezervare intrare Sheikh Zayed Grand Mosque + bilet intrare Qasr Al Watan).

 

8 noiembrie 2024 – Excursie opțională: Jeep Safari cu cină bufet barbeque (1500  – 2100). Vă oferim oportunitatea de a parcurge dunele de aur, de nisip din Deșertul Arabiei, cu jeep-uri special pregătite. Se face o oprire pentru a admira frumosul apus de soare, pentru câteva fotografii uluitoare și pentru reîmprospătare cu apă. Se continuă apoi călătoria spre locul de tabără al beduinilor, în inima deșertului, unde vă puteți picta cu Henna, puteți să vă fotografiați în veșmintele locale, să savurați băuturi răcoritoare, apă, ceai sau cafea. Vă propunem să încercați o plimbare cu cămila. Atmosfera de noapte orientală este completată de o dansatoare din buric care se mișcă fascinant pe ritmul muzicii arabe. În timp ce vă relaxați în corturile beduine cu covor și perne, degustați un delicios grătar, o cină bufet ce se servește sub cerul înstelat. Excursie nerecomandată persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani.
Tarif: ~45 euro/pers (transport privat + cină + băuturi non-alcoolice).

 

9 noiembrie 2024 – Excursie opțională: The View of the Palm + Global Village (1400  – 2200).
The View of the Palm vă oferă o vedere panoramica 360 de grade asupra insulei Palm Jumeirah de la etajul 52 al Palm Tower, punctul de observație fiind situat la 240 metri înălțime.
Global Village, un proiect care îmbină culturile a 90 de țări într-un singur loc. În pavilioanele dedicate fiecărei țări puteți degusta mâncăruri specifice sau cumpăra diverse produse tradiționale. Aproape toate țările prezintă și câte un program artistic.
Tarif: ~70 euro/pers (transport privat + bilete intrare The View of the Palm + Global Village).

 

10 noiembrie 2024 – Excursie opțională: Croazieră Dubai Marina (1900  – 2200) Îmbarcare pe un vas tradițional Arabian. Urmează o croaziera de 1 oră 30 de minute în inima noului cartier Dubai Marina, pe canalele dintre zgârie-nori. Puteți admira cea mai nouă zonă a Dubaiului servind cina bufet la bordul vasului, ascultând muzică tradițională și admirând un program specific oriental. La ieșirea spre mare, puteți admira luminile strălucitoare ale Insulei Palmier.
Tarif: ~55 euro/pers (transport privat + cină + băuturi non-alcoolice). 

 

11 noiembrie – 12 noiembrie 2024 || Dubai – Otopeni – Iași
Mic dejun. Timp liber la dispoziția turiștilor. La ora 1400 transfer la aeroportul din Dubai, unde ne îmbarcăm pe zborul companiei FlyDubai cu destinația Otopeni (decolare la ora locală 1830 şi sosire în Otopeni la ora locală 2205). Transfer autocar/minibus spre Iaşi.

Tariful include:
 • Transport minibus/autocar Iaşi – Otopeni – Iaşi;
 • Bilet avion Otopeni – Dubai – Otopeni (zbor direct) compania FlyDubai;
 • Bagaj de mână (maxim 7 kg, dimensiuni bagaj 55 cm x 38 cm x 20 cm);
 • Bagaj de cală (maxim 20 kg);
 • Transfer minibus/autocar aeroport – hotel – aeroport;
 • Cazare 7 nopţi în hotel 4****, camere cu 2 paturi, baie proprie, tv;
 • 7 mic dejun;
 • Asistenţă turistică din partea agenţiei.

Tariful nu include:
 • Recomandăm Asigurare medicală şi Asigurare Storno (indiferent de vârstă);
 • Intrările la obiectivele turistice şi excursiile opţionale;
 • Taxă de oraş: ~15 euro/pers/sejur;
 • Alte servicii decât cele menţionate în programul excursiei.

Acte necesare:
 • Paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii din excursie.
 • Adeverinţă notarială pentru persoanele sub 18 ani, care călătoresc fără părinţi sau doar cu unul dintre părinţi.

IMPORTANT:
 • Tariful este valabil pentru un grup de minim 30 de persoane.
 • Pentru un grup mai mic de 30 persoane, tariful se recalculează.
 • Agenția Marion Turism poate schimba ordinea obiectivelor turistice și ordinea opționalelor din program, fără a afecta structura excursiei.
 • Locurile în avion se alocă aleatoriu de către compania aeriană şi nu de către Agenţia Marion Turism.
 • În cazul în care compania aeriană modifică orarul de zbor, Agenția Marion Turism nu este răspunzătoare de acest lucru.