Perioada: 12 noiembrie – 19 noiembrie 2022 (serie noua!)

                  Tarif: 950 euro (taxe de aeroport incluse)

                  Telefon: 0232 – 267.002 / 0232 – 258.103 / 0731.757.149 (whatsapp)

 

 

 

 


12 noiembrie 2022 || Iași – Otopeni – Dubai
Transfer autocar/minibus de la Iaşi la Otopeni. Ȋmbarcare pe zborul companiei Fly Dubai, cu destinaţia Dubai (decolare la ora 1420, sosire în Dubai la ora locală 2105). Transfer la hotel.
Cazare în Dubai – hotel 4****.

 

13 noiembrie – 18 noiembrie 2022 || Dubai
Mic dejun. Timp liber sau excursii opționale.
Cazare în Dubai – hotel 4****.

 

19 noiembrie 2022 || Dubai – Otopeni – Iași
Mic dejun. Timp liber la dispoziția turiştilor. La ora 1400 transfer la aeroportul din Dubai, ne îmbarcăm pe zborul companiei Fly Dubai cu destinația Otopeni (decolare la ora 1830 şi sosire în Otopeni la ora locală 2205). Transfer autocar/minibus spre Iaşi.

Excursie opțională: Turul orașului Abu Dhabi + Global Village (0900  – 1930).Vă propunem un tur de o zi la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, care se află la aproximativ 150 km sud-vest de Dubai. Pe drum, oprim la Ferrari World, un parc tematic destinat iubitorilor căluțului cabrat. Abu Dhabi este un exemplu de oraș modern, cu o zonă de cornișă denumită Manhattan-ul Orientului. O amintire din trecutul istoric este Al Husn Palace, renovat, care adăpostește acum Centrul de Documentare și Cercetare. O călătorie de-a lungul frumoasei cornișe oferă o vedere magnifică asupra orașului. Puteți face o fotografie de neuitat, la faimosul Emirates Palace Hotel de 6******, dar punctul culminant al vizitei este faimoasa Moschee Sheikh Zayed. Un popas la Marina Mall vă completează imaginea orașului capitală. În drumul de întoarcere în Dubai, puteți admira noile zone ale orașului – insulele Saadyiat și Yas. La retur ne oprim în Global Village, un proiect care îmbină culturile a 90 de țări într-un singur loc. În pavilioanele dedicate fiecărei țări puteți degusta mâncăruri specifice sau cumpăra diverse produse tradiționale. Aproape toate țările prezintă și câte un program artistic.
Tarif: ~45 euro/pers (transport privat + ghid local). 

 

Excursie opțională: Turul orașului Dubai + Miracle Garden (0930  – 1600). În această excursie, descoperiți atât cu noul, cât și cu vechiul Dubai. Turul începe cu noile împrejurimi ale orașului Dubai, urmând apoi o plimbare de-a lungul micului golf Dubai. Turul continuă pentru ca turiștii să se plimbe pe străzile înguste ale Al Bastakiya, vechiul Dubai, și se continuă spre Al Fahidi Fort, care adăpostește Muzeul Dubai. De aici puteți folosi Abra – barca tradițională ce traversează canalul ce desparte Dubaiul în zonele Deira și Bur Dubai, apoi descoperim bazarul de condimente, cu arome de mirodenii exotice, și bazarul de aur, cu 220 de vitrine strălucitoare. În partea a doua a vizitei vom vedea Miracle Garden, o grădină de 72000m2 înăuntru careia veți găsi peste 150 de milioane de flori și plante. Aceasta deține două recorduri mondiale: 2013 – cea mai mare grădină amenajată pe verticală, 2016 – cea mai mare sculptură florală din lume sub forma unui avion Airbus A380. Aici îl puteți vedea și pe faimosul caracter Disney: Mickey Mouse sub forma unei sculpturi de 18m înălțime compusă din peste 100000 de flori și plante care cântărește aproximativ 35 de tone.
Tarif: ~30 euro/pers (transport privat + ghid local).

 

Excursie opțională: Jeep Safari cu cină bufet barbeque (1500  – 2100). Vă oferim oportunitatea de a parcurge dunele de aur, de nisip din Deșertul Arabiei, cu jeep-uri special pregătite. Se face o oprire pentru a admira frumosul apus de soare, pentru câteva fotografii uluitoare și pentru reîmprospătare cu apă. Se continuă apoi călătoria spre locul de tabără al beduinilor, în inima deșertului, unde vă puteți picta cu Henna, puteți să vă fotografiați în veșmintele locale, să savurați băuturi răcoritoare, apă, ceai sau cafea. Vă propunem să încercați o plimbare cu cămila. Atmosfera de noapte orientală este completată de o dansatoare din buric care se mișcă fascinant pe ritmul muzicii arabe. În timp ce vă relaxați în corturile beduine cu covor și perne, degustați un delicios grătar, o cină bufet ce se servește sub cerul înstelat. Excursie nerecomandată persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani.
Tarif: ~30 euro/pers.

 

Excursie opțională: Burj Khalifa 124ͭʰ floor + Al Ain Wheel (1400  – 2300). Aveţi şansa să vizitaţi cea mai înaltă clădire din lume şi să admiraţi oraşul de la înălţime, din turnul Burj Khalifa. “At The Top” este localizat la etajul 124, la 650 m înălţime, unde priveliştea este fantastică şi veţi putea admira Dubai-ul, World Islands, Palm Islands şi chiar emiratele alăturate. Burj Khalifa a fost contruit cu scopul de a fi punct gravitaţional pentru noul Dubai Downtown şi cel mai mare shopping mall din lume – Dubai Mall. Arhitectul Adrian Smith din Chicago s-a inspirat pentru designul clădirii după forma unei flori de desert numită –Hymenocallis. Clădirea deţine 16 recorduri mondiale – de exemplu cea mai înaltă piscină, la etajul 76 sau cea mai înaltă moschee la etajul 158.
Al Ain Wheel Structura are 48 de cabine închise, dintre care unele pot găzdui până la 40 de pasageri. Capacitatea maximă este de 1.750 de persoane. Fiecare călătorie durează 38 de minute și oferă o vedere panoramică asupra coastei și a orizontului orașului Dubai. Roata panoramică va fi atracția principală a locației Bluewaters, o insulă artificială de lângă portul de agrement din Dubai, deschisă în octombrie 2022. Ain Dubai este de două ori mai înaltă față de roata din Anglia – London Eye.
Tarif: ~80 euro/pers (transfer privat + bilet).

 

Excursie opțională: Museum of the Future + Dubai Frame (900  – 2200).
Museum of the Future (Muzeul viitorului) vă va duce intr-o călătorie spre anul 2071. În interior veți găsi un spațiu expozițional pentru ideologii, servicii și produse inovatoare și futuriste.
Dubai Frame este o structură impresionantă din care puteți vedea atât noul, cât și vechiul Dubai de la înălțimea de 150 de metri, aceasta fiind definită ca un pod metaforic între trecutul bogat al Emiratelor și prezentul maginific al acestora. Nu ratați o plimbare pe podeaua de sticlă din această atracție!
Tarif: ~70 euro/pers (transport privat + bilete intrare Museum of the Future + Dubai Frame).

 

Excursie opțională: Dhow Dinner Marina Cruise (1930  – 2300). Îmbarcare pe un vas tradițional Arabian. Urmează o croaziera de 1 oră 30 de minute în inima noului cartier Dubai Marina, pe canalele dintre zgârie-nori. Puteți admira cea mai nouă zonă a Dubaiului servind cina bufet la bordul vasului, ascultând muzică tradițională și admirând un program specific oriental. La ieșirea spre mare, puteți admira luminile strălucitoare ale Insulei Palmier.
Tarif: ~40 euro/pers (transport privat + croaziera + cina).

Tariful include:
 • Transport autocar/minibus Iaşi – Otopeni – Iaşi;
 • Bilet avion Otopeni – Dubai – Otopeni (zbor direct) compania Fly Dubai;
 • Taxele de aeroport (pot suferi modificări de tarif până la emiterea biletelor);
 • Transfer autocar/minibus aeroport – hotel – aeroport (în Dubai);
 • Bagaj de mână (maxim 7 kg/persoană, dimensiuni bagaj 55 cm x 38 cm x 20 cm);
 • Bagaj de cală (maxim 20 kg/persoană);
 • Cazare 7 nopţi în hotel 4****, camere cu 2 paturi (la cerere 3 paturi), baie proprie, tv;
 • 7 mic dejun;
 • Asistenţă turistică din partea agenţiei.

Tariful nu include:
 • Recomandăm Asigurare medicală şi Asigurare Storno (indiferent de vârstă);
 • Intrările la obiectivele turistice şi excursiile opţionale;
 • Taxă de oraş;
 • Alte servicii decât cele menţionate în programul excursiei.

Acte necesare:
 • Paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii din excursie.
 • Adeverinţă notarială pentru persoanele sub 18 ani, care călătoresc fără părinţi sau doar cu unul dintre părinţi.

IMPORTANT:
 • Tariful este valabil pentru un grup de minim 30 de persoane.
 • Pentru un grup mai mic de 30 persoane, tariful se recalculează.
 • Agenția Marion Turism poate schimba ordinea obiectivelor turistice și ordinea opționalelor din program, fără a afecta structura excursiei.
 • În cazul în care compania aeriană modifică orarul de zbor, Agenția Marion Turism nu este răspunzătoare de acest lucru.
 • Toți pasagerii sunt obligați să prezinte la îmbarcare codul QR primit după completarea formularului PLF (verificați dacă mai este necesar acest document la data călătoriei dvs). In cazul în care doriți ca agenția să se ocupe de completarea documentelor, tariful este de 5 euro/persoană.

Alte destinatii ce v-ar putea interesa